giovedì 19 marzo 2009

Kevyet askeleet

Kuoroharjoitukset pidetaan paikassa, jossa voi rallatellessa ihailla tallaisia maisemia. Sunnuntaina esiinnytaan Roomassa eraassa korttelijuhlassa ja eilen hiottiin ohjelmistoa tapahtumaan sopivaksi.

Kaksi alempaa kuvaa otettu taman aamun virastokaynnin jalkeisessa helpottuneessa olotilassa. Sain asian hoidettua niilla papereilla, joita puhelimessa oli pyydetty ja melkein niin nopeasti kuin oli luvattu. Piti vaan kuunnella tyynena puolisen tuntia kolmen virkailijan jutteluja laihdutuskuureistaan. En jaksa enaa noin pienesta hermostua.
Sita paitsi seuraavan kerran henkilollisyyspapereita tarvitsee uusia vasta 19.3.2019.

5 commenti:

  1. Kaikki tiethän vievät Roomaan! Onnea, onnea vaan. Olen hengessä mukana, mieluiten olisin kuvia ottamassa.

    Ei ole ollenkaan harvinaista, että odottelen tunnin vuoroani siellä vuoristokylän (n 1300 asukasta) postissa (jos se yleensä sattuu olemaan auki). Siinä kuulee ja näkee monenmoista, hoidetaanhan postissa myös pankkiasiat, koska pankkia ei ole. Puhutaan odotellessa kovaäänisesti kaikkea muutakin - tärkeää ja ajankohtaista. Puoli tuntia - tunti kuluu helposti. Mutta minullahan on aikaa ...

    Täällä (n 12.000 asukasta) posti (siis Itella)sulkee tänä vuonna toimipaikkansa. Homma siirtyy yhteen paikallisista liikkeistä. Paluu omaan nuoruuteeni, jolloin äitini ja isäni hoitivat kaupassa myös kylän postia. Silloin kaupassa oli elämänmakua: ukot ja akat istuivat ja hoitivat kauppa-asioiden lisäksi sosiaaliset asiat.

    RispondiElimina
  2. Kelpaa noissa maisemissa lauleskella. Olisipa mahdollista saada videokuvaa juhlastanne!

    RispondiElimina
  3. joka kerralla kun käyn täällä, mietin miten kauniissa ympäristössä saat asua!

    RispondiElimina
  4. Lissu: nytko se posti siis suljetaan. Ei kuulosta hyvalta. Kenella on sitten enaa aikaa laittaa erikoisia postimerkkeja paketteihin?

    Seija: en lupaa mitaan, mutta mista sen koskaan tietaa!

    Aino: ei hassumpaa. Vihreaa melkein koko vuosi, paitsi keskikesalla. Vaihtelua maisemaan tuovat vuoret ja kukkulat, joki ja pienet keskiaikaiset kylat. Valilla kun kyllastyy maalaismaisemaan, voi piipahtaa Roomassa arsyttamassa aisteja. Sinne on vain 40 min. junamatka. Olen tyytyvainen.

    RispondiElimina
  5. Itella, siis ent Posti säästää, irtisanoo, ulkoistaa... Italialaisten vakio lakkopäivä, perjantai, on tänään täyttä totta myös Vantaan Itellessa: työntekijät marssivat ulos, PERJANTAINA.

    Täällä postipalvelut siirtyvät kauppaan, jota pidän asiakasystävällisenä. Postimerkkien kerääminen siis jatkuu... Lissu

    RispondiElimina