mercoledì 1 aprile 2009

LAIDASTA LAITAAN

Pikkuisen viela jatketta eiliseen aiheeseen. Taalla haudalle laitetaan myos usein valokuva. Ylakuvan viimevuosisadan muotokuvien ymparille voi kuvitella monta tarinaa.

Sitten jotain ihan muuta:
olen lahella vaarallista maanista kodinuudistushulluutta.

Se lahti Soilen esittelemista hexagoneista. Han oli loytanyt ohjeen muutenkin mukavasta ja varikkaasta blogista taalta. Jain koukkuun auttamattomasti. Palojen ohje on selkea, paattelemista ei juuri ole ja mika parasta palat voi yhdistella saman tien.

Assosiaatio kirkkaista vareista oli lyhyt taman kirjan maukkaisiin yhdistelmiin.

Annie Sloanin kirjasta loytyy yleista tietoa vareista, 31 erilaista teemaa, joiden ymparille on taitavasti valikoitu yhteensopivia vareja ja variresepteja. Teemoilla on hauskoja nimia: Talo meren rannalla, Rock'n'Roll, Bollywood, Afrikan auringon alla, Piilopirtti, Boheemielamaa, Ballet Russe...

Nyt kiinnitin erityisesti huomiota Karkkipurkiksi nimettyyn teemaan:

Keittion siniharmaat seinat voisi ensiksi maalata sitruunankeltaisiksi, sitten tyohuone tangeriinin oranssiksi ja sitten...

VAROITUS: VIRKKAAMINEN ON VAARALLINEN HARRASTUS!

8 commenti:

  1. No sulla on koukku suihkinut!

    Mulla langat odottaa vielä kaupassa...muttei kauaa!

    RispondiElimina
  2. Ei muuta kuin talkoot pystyyn, siellä sun täällä! Ihanaksi todettu kirja. Lissu

    RispondiElimina
  3. Soile: ei aika riita, muuten olisin jo tehnyt naista kokolattiamaton. Onneksi on noita jamalankoja, ei tasta mihinkaan kauppaan olisi ehtinyt. Sa oot vahan niinku vastuussa tasta sekavasta tilasta!

    Lissu: kirja on aina niin herkullinen. Joko sait seinat maalattua?

    RispondiElimina
  4. Mikä ihana tapa näyttää päivänpiristäjiesi viimeisin postaus! Enpäs ole ennen moista nähnytnä. Väri-innostuksesi tarttuu ihan uusiin paikkoihin. Minä täällä vasta haikailen, miten saisin piristäjieni bloginimet näkyviin, edes mustavalkoisina. Lissu

    RispondiElimina
  5. Seinä on edelleen sininen. Väri tökkii edelleen. Odotan lämpimämpiä kelejä, että voipi pitää maalatessa parvekkeen ovea auki.

    RispondiElimina
  6. Kun nuo virkkausympyrat nain ensimmaisen kerran, sekosin taysin ja tipahdin maan pinnalle samantien kun tajusin etta minulla ei ole LANKOJA.Karmaiseva pettymys.

    Nyt odotan kovasti kesalomaa, tahtoo oppia tekemaan noita.Eniten houkuttelee tuo yhdistaminen samantien..Ja komppaan, virkkaaminen on vaarallinen seka addiktoiva harrastus.

    RispondiElimina
  7. Lissu: kurkista yksityispostin puolelle.

    Pikkujutut: on sulla paha paikka. Saisin itse langattomuudesti hirveita vieroitusoireita. Siis koko maasta ei saa lankoja?

    RispondiElimina
  8. minua viehättää erityisesti tuo kohta että palat saisi siis liitettyä heti toisiinsa....

    RispondiElimina