venerdì 10 luglio 2009

PULA

En ole missaan tapauksessa mikaan jokapaikan bilettaja. Jotkut coctail-kutsut vieraassa paikassa on melkein kauheinta mita maailmassa tiedan (saahan sita joskus liiotella). Muutenkin harkitsen kylla tarkkaan, missa iltani vietan. Mutta nyt on edessa sellainen lauantai, etta haluaisin kloonautua viideksi. Tiedossa:

1. syntymapaivat
2. eritrealainen illallinen
3. puutarhapirskeet
4. pitsanpaistokekkerit
5. ulkoilmamusiikkijuhlat

Kaikissa tiedossa erinomaista seuraa, tilanteeseen sopivaa musiikkia, herkullista ruokaa ja riittavasti punaista viinirypalemehua.

Voiko tata ongelmaksi edes kutsua?

3 commenti:

  1. Ja minkälaiseen strategiaan päädyit? Tuo eritrealainen illallinen kuulostaa mukavan eksoottiselta.. Hauskaa iltaa ja nopsaa jalkaa, että ehdit viideksi!

    RispondiElimina
  2. Se on saletti, että kaikki tapahtuu aina päällekkäin! Itselläni olisi huomenna ystäviän häät, veljen tytön rippijuhla ja erittäin mieluinen ystävätärkin on kaupungissa. Valitsen häät, ja sattuu kun ajattelen noita muita, joihin en pysty jakautumaan.

    Olen muuten myös ollut eritrealaisella illallisella. Italialaistyyppistä, onhan Eritrea Italian vanha siirtomaa, vai miten se oli. Muistan ateriasta oikeastaan vain sen, että oli hyvää ja varsinken seura.

    RispondiElimina
  3. Outi: meinasin laiskotella ja menna VAIN yhteen tapahtumaan. Pidan sen viela salaisuutena ja kerron tapahtumasta joskus ensi viikolla.

    Liivia: Italian etinen siirtomaa, kylla. En ole sellaista sapuskaa koskaan syonyt, mutta kuulopuheista siihen kuuluu mausteita, couscousia ja kasin syontia.

    RispondiElimina