domenica 2 agosto 2009

UN WEEKEND ESTIVO

Viikonloppu vierahtamassa kohti loppua.

Taas on ollut monta mutkaa matkassa.

Perjantaina tanssittiin piiritansseja ylakuvan maisemissa. Kyseessa olevat tanssit (sacred dance) ovat saaneet alkunsa Findhornin yhteisossa Skotlannissa. Ylevampaan harrastukseen tietenkin maan tapaan yhdistettiin hyvin maallista syomista ja juomista.

Eilen sitten vietettiin kuoronjohtajan hilpeita synttareita. Edellisessa postauksessa esittelema lahja otettiin vastaan varsin kiitollisena.

Tanaan sain mieluisan kutsun seudulla vierailevan suomalaisperheen uima-altaalle ja saman tein lounaalle. Mukavia ihmisia, ihania lapsia, hyvaa ruokaa, hauskoja tarinoita. Pieni pala kotimaata Sabinassa.

Viela viimeinen rutistus: palestiinalaisten pakolaisten jarjestama ilta lahikylassa. Kerron siita sitten kun olen kokemusta viisaampi.

3 commenti:

  1. Tapahtumarikasta eloa siellä! Ja hurmaava valokuva!

    RispondiElimina
  2. Siis juhlia, juhlia, juhlia ja juhlia! Mitäs ruokia tuli nautittua? Onkos Kaunotar ollut kiltisti? Täällä 'juhlittu' taas vattupuskissa! Ja mustikkamättäissä. Iltaisin onkin sitten silmät lupsahtaneet kiinni siihen aikaan, kun siellä vasta lähdetään juhlimaan.

    Ja ilmoitapas väritoiveesi!

    RispondiElimina
  3. Satu: ei paase kyllastymaan! Tama on sita vuodenaikaa, etta voi valita monesta eri mielenkiintoisesta vaihtoehdosta. On sitten mita muistella talvella!

    Lissu: kylla, mutta talla ialla jo aika hillitysti. Ei riitais tama loota kaikkien herkkujen kuvailemiseen. Kaunotar on erittain hyvassa hoidossa.

    RispondiElimina