sabato 28 marzo 2009

HYVAN MIELEN AINEKSIA

Kavin sormusostoksilla takuupaikassa. Puurinkulat pakattiin pieneen punottuun rasiaan. Kaupasta ulostullessa en tiennyt olinko iloisempi loydoistani vai siita mihin ne oli piilotettu.

Joo joo, ei olis pitanyt rehennella, etta ostan mansikoita sitten vasta kun on niiden luonnollinen kypsymisaika. Nama espanjalaiset herkut hyppasivat karryyn ruokakaupassa, enka saanut niita millaan houkuteltua takaisin hedelmahyllyyn. Ja kun kerran tanne asti ankesivat oli niita pikkupakko maistaa. Ei hassumpia.

Pusi pusi, kiss kiss, baci baci.

9 commenti:

  1. Mansikoita!!!!!!!! Pusi, baci, abbraci! Lissu

    RispondiElimina
  2. Ihana tuo rasia! Tulee pappa mieleen.

    RispondiElimina
  3. Siis Oikeita Mansikoita ?!?
    -seija-

    RispondiElimina
  4. Asuimme muuten teidän nurkilla juuri samoihin aikoihin, ja noita isoja espanjalaismansikoita söimme kovasti. Ne yksilöt olivat todella hyviä, suuria ja kauniita. Ja euron rasia.

    RispondiElimina
  5. Lissu: jes, ja olivat ennakko-odotuksista huolimatta tosi hyvia.

    Soile: ihan totta, en tullut itse ajatelleeksi.

    Seija: kylla. Niita tuoksuvia, mehukkaita, kermavaahdon kanssa maistuvia...

    Liivia: muistaakseni naiden hinta oli 1,39 euroa per puolen litran rasia. Ihmetten vaan, kuinka paljon siita espanjalaiselle mansikanviljelijalle jaa lompakkoon?

    RispondiElimina
  6. Mika kippo,kaunis.Sormuskin on hieno.

    Meilla mansikat maksavat alle puoli kiloa vajaa 2 taalaa ja tulevat Egyptista. Maistuvat makoisilta sokerin kera, muuten makua ei tunne.

    RispondiElimina
  7. Pari vuotta sitten sain nauttia tuoreista mansikoista lähes neljä kuukautta: ensin Maltalla, sitten Italiassa ja vihdoin Suomessa. Kaikki teistä kyllä tietävät, missä maassa mansikat maistuivat MANSIKOILTA! Lissu

    RispondiElimina
  8. Pikkujutut: olin oikein yllattynyt naiden ekojen mansikoiden mausta. Ihan silta maistuivat ilman sokeria ja sitruunaakin.

    Lissu: luulen etta niita suoraan pellosta syotyja ei voita mikaan, oli maa mika tahansa.

    RispondiElimina
  9. Makuhermoni rankkasivat Ahosen mansikat täällä Keuruulla taivaallisimmiksi. Saavathan ne aurinkoa päivässä useamman tunnin verran kuin Maltalla ja Italiassa. Jos aurinkoa ei ole, on edes valoa. Jos sade ei yllätä. Okei, okei. Siis suoraan aurinkoiselta pellolta. Lissu

    RispondiElimina