venerdì 27 marzo 2009

VAIHDELLAAN

Sunnuntaina korttelijuhlassa oli myos mahdollisuus vaihtaa tavaraa, tai jos ei ollut vaihdettavaa, sai mukaansa ottaa kiinnostavan esineen ihan ilmaiseksi.

Ihastuin Marzio Tamerin pikkutarkkoihin maalauksiin. Niissa voi eroittaa jokaisen pinjamannynhavun ja sudenkarvan. Maisemat ovat pysahtyneita, haaveilevia.

Nayttelykatalogin vastineeksi jatin virkatun, pehmean avaimenperan. Noita on valmistunut vino pino, kaikissa erilainen reunus. Sisalla pumpulia.

Ja kun kerran alettiin puhua kulttuurista, niin tassa vilaus siita, mita taman talon karvaiset, nelijalkaiset ja teravakyntiset ovat mielta italian kielesta:

Jos kiinnostaa oman kulttuuritason mittaaminen, sen voi suorittaa taalla. Toivottavasti pisteet ovat paremmat kuin nailla riivioilla.

7 commenti:

  1. Jopas ovat riivioita, nuo nelijalkaiset.

    Tuollainen vaihtotori kuulostaa mukavalta, samoin kuin tuo avaimenperaidea.

    RispondiElimina
  2. Riiviöt ovat selvästi scrap book -tyyppejä, siis tämän ajan hermolla. Kukas heistä oli innokkain? Miauuuu. Lissu

    RispondiElimina
  3. Pikkujutut: valilla ne on niiiin ihania ja valilla ne ripustaisi hannasta tammenoksaan.

    Vaihtotoria en taalla ole muualla nahnyt ja paikalliset ovat vasta ihan viime aikoina lammenneet kirpputoreille, ne on joskus aika nirppanokkia.

    Kaikissa avaimissani oli esittelykelvottomat riiputtimet. Rajamaen rykmentin Sari Pariisissa oli ommellut kankaasta sellaisia pyoreita pehmeita ja sovelsin idean tietysti heti.

    Liisa: voishan noista palasista jotain kehitellakin. Tehotuholta sailyneet sivut ovat ainakin kauniisti kellastuineita reunoista.

    RispondiElimina
  4. Sinullahan on ahkeria lemmikkejä ;)

    Minä just hukkasin yhden tärkeän avaimen luultavasti siksi että siitä puuttui avaimenperä. Paljon on ollut kivoja avaimenperäideoita viime aikoina blogeissa ja muuallakin. Jospa saisin jonkinlaisen tehdyksi. Mutta pitäisi siis hankkia uusi avainkin...

    RispondiElimina
  5. Olisipa kiva olla tuollaisilla vaihtopäivillä!

    Lähden tästä testailemaan kulttuuritietämystäni...

    RispondiElimina
  6. Korttelijuhlanne vaikuttavat mukavilta. Meidän taloyhtiössä on pidetty joskus pihakirpparia/juhlia asukkaille. Sellainen yhdistää ja sitouttaa asukkaita huolehtimaan yhteisestä viihtyvyydestä.

    RispondiElimina
  7. Killisilma: en koskaan ennen ole kiinnittanyt huomiota sen kummemmin avaimenperiin. Ovat olleet vahan kuin valttamaton paha. Nyt taidan tutkia riiputtimia liiankin innokkaasti. Tahtoo jaada joskus tallaiset fiksaatiot paalle.

    Liivia: minkalaisen tuloksen sait testissa?

    Linnea: tykkaan pienimuotoisista tapahtumista.
    Tuolla oli kansaa ihan kiitettavasti, muttei tungokseen asti. Yhteisvastuu taalla individualistien maassa on vasta hakusalla.

    RispondiElimina