mercoledì 25 marzo 2009

Sisapiirin juttuja


Neulegraffitit numero 1 ja numero 2.

Lenkkipolun varrelta loytyvat. Ujoja ja maisemaan sopivasti maastoutuvia. En tuntenut oloani mitenkaan rikolliseksi. Kukaan ohijuoksijoista ei pysahtynyt eika puistonvartijat tulleet arhentelemaan. Tervehtivat reippaasti ohiajaessaan. Mitaan nimilappua en graffiteihin laittanut.

Talle tielle lahdin siis knitsea: n innoittamana. Han tosin on "alan ammattilainen" ja seuraa blogissaan graffitiensa jatkovaiheita.

Seijalle ja muille Italian ystaville kuva Anguillaran kylasta Bracciano-jarven rannalla.

12 commenti:

  1. Voi että mä nauroin, kiitos. Kävin myös tuon toisen "töhriän" sivuilla, ja nauroin vielä enemmän. Kiitos hyvästä mielestä!

    Ruvettiin heti esikoisen kanssa miettimään omaa versiota. Ensimmäiseksi 10v. Ehdotti koruja. Kaidekoru, siinä voisi olla haastetta.

    RispondiElimina
  2. Luin kirjastossa artikkelin tästä Tampereen Yleisten Paikkojen Töhrijästä. Ohikulkijoilta lehden haastattelija oli saanut pelkästään ihastuneita vastauksia ja poliisinkin oli suhtautunut ymmärätävisesti ja vastannut jotain siihen tapaan, että kyllähän ne ovat julkisten paikkojen merkkaamista, mutta näyttävät tuottavan pelkästään iloa, niin antaapa olla. Auguri, Elena. Lissu

    RispondiElimina
  3. Neulegraffitit. Tästä minä pidän... sopivasti pehmeää ja kysymyksiä herättävää. Minäkin luin tamperelaisesta neulegraffiti-ihmisestä. Melkein tekisi mieli itsekin kokeilla.
    Viime talvena meidän lähellä olevan puiston patsastyttö oli yhtenä yönä saanut vihreät villabikinit. Hymyilytti väkisin.

    RispondiElimina
  4. Vilijonkka: olen oikein otettu tuosta arvonimesta. Kaidekoru kuulostaa hyvalta. idealta.

    Lissu: mukavaa, etta asiasta puhutaan noinkin laajasti. Taalla en ole viela kuullut aiheesta koskaan.

    Linnea: hymy ja hyva mieli on jo hyva saavutus neulegraffitille. Itse meinasin jattaa patsaat ja muut monumentit rauhaan. Ehka. Vihreat villabikinit kuulostavat liian houkuttelevilta...

    RispondiElimina
  5. Googlasin eilen neulegraffiti (fi) ja kauhukseni löysin yhden rrittäin ilkeän kommentin blogin Knitted Joy toisen postin lopusta 06.12.08. Ja siihenpä se blogi sitten päättyikin. Tyrpeellisen tyrpeellistä. Kunpa Knetted Joy vielä jatkaisi. Lissu

    RispondiElimina
  6. :) tämähän oli aivan upea juttu.. tuli heti sellainen ilkikurinen olo, että jos jotain itsekin keksisi. Iloa arkeen. Tässä on jo jotain Amelietä...

    RispondiElimina
  7. Lissu: nain tuon kommentin joskus aikaisemmin. Hullujahan nyt loytyy joka lahtoon ja vinksahtaneita ei lasketa.

    Himalainen: keksi ihmeessa. Hyvaa mielta kannattaa aina jakaa.

    RispondiElimina
  8. "Tampereen Yleisten Paikkojen Töhrijästä", kiitos arvonimestä! :D TYPT! :D

    Harmillisia nuo negatiiviset kommentit. Vaikutti ihan samalla kun jossain toisessa paikassa kerran, taisi samoin sanoin kommentoidakin. Olen minäkin pari negatiivistä kommenttia saanut, juuri tyyliin "typerää roskaamista", mutta eikös se ole vähä katsojan silmässä onko roska vai ei. Kun saa satoja positiivisiä palautteita ei siinä kannata yhtä tai kahta negaviitistä kuunnella. Ja ottakoon pois jos niin häiritsee! Turhaa huutelee, ottaa sakset käteen ja nipsasee pois.

    RispondiElimina
  9. Sea tai siis TYPT: kiva kun kavit!

    Ei kaikkien tarvitsekaan tykata tai olla aina samaa mielta. Miten asian sitten ilmaisee onkin jo ihan toinen juttu.

    RispondiElimina
  10. Niin tuttu kylä tuo Anguillara, Bracciano-järven kauopungeista/kylistä juuri se jossa haluaisin asua!

    RispondiElimina
  11. Ei hassumpi paikka. Jarven toisella puolella oleva Trevignano on myos mielenkiintoisen tuntuinen. Pienia ja sievia molemmat.

    RispondiElimina
  12. Trevignano vielä tutumpi, mutta ei lempparini samalla tapaa ollenkaan. Me asuimme Braccianossa, joka sekin ihana.

    RispondiElimina