sabato 13 giugno 2009

ALTRI BARATTOLI

Joku aika sitten viela vannoin, etten ikina ainakaan mitaan purkilammittajia ala virkkaamaan. Joko olisi viisasta lopettaa vannominen ja jattaa sana ikina pois sanavarastosta. Nyt naita tulee hihnalta. Isommassa sailytan kuulakarkikynat ja pienemmassa Ikean lyhyet lyijykynat.

Nuotit Mozartilta chevron-pistoharjoituksella kankaaseen kiinnitettyna. Kangas virkkuuseen kiinni etupistoilla ja reunat hapsutin. Nauhat i-cordia.

***
Keittiosta tulossa sitruunankeltainen. Ihan kuin siella olisi valot aina paalla.

7 commenti:

  1. Ovatkos nuo nuotit valokopioitu siita tiskiratista? Sitruunankeltainen sopii hyvin kaappien vihreaan savyyn. Mikas se muuten on nimeltaan? Se vihrea. Tulee iloinen keittio. Karkkimainen.

    RispondiElimina
  2. Purkinlämmittimet ovat juuri niin ihania, että tekee miele itsekin samantien tarttua virkkuukoukkuun. Kiitos muuten linkistä Pikkusiskon kuviensiirtoon. Juuri sitä tietoa oli odottanut...

    RispondiElimina
  3. Ikinä ei tosiaan pitäisi väittää, että ei ikinä tee tai osta jotain juttua, koska tekee tai ostaa kuitenkin... Mutta kivoja purkinlämmittimiä.

    RispondiElimina
  4. Ikinä="jonain päivänä kyllä". Olen sen huomannut milloin katkerasti milloin riemastuen!

    Lystit purkintakit! :-)

    RispondiElimina
  5. Lissu: rattinuottejahan ne. Karkkipurkkivarejahan tassa tosiaan haetaan.

    Killisilma: mukava jos saavat Killin silmat kiilumaan.

    Linnea: kiitos Pikkusiskolle, etta viitsi. Varo vaan ettet jaa koukkuun.

    Pikkusisko: niinhan siina tahtoo kayda. Luulis, etta talla ialla tuommoiset perusasiat olis jo hallussa. Eip.

    Maahiska: eiko. Minua vahan pelottavat semmoiset ihmiset, jotka tuommoisia hoilattavat kaikuvalla aanella kaikkiin ilmansuuntiin. Ja sitten itse huomaan kailottavani seassa. Doctor Jekyll ja mister Hyde?

    RispondiElimina
  6. Olen ahkeraan tallettanut kaikki purkit ja nyt huomaan katselevani niita tuossa paljaina ja naita sinun verhoiltua ja nyt huomaan etta alan jo kehitella jotain....kiitos kovasti inspiraatiosta.

    RispondiElimina