lunedì 15 giugno 2009

PALIO DEI DRAGONI





Neljan kylan lohikaarmeveneitten taistelu. Kiivaan vaaliajan jalkeinen tervetullut kevennys.

3 commenti:

  1. Kun seurasi veneiden rummunlyojaa, tuli mieleen Asterixin ja Obelixin jonkun sarjan se kohta, jossa myos oli vimmatusti rummuttava tahdinantaja. Soutajat siina vain olivat orjia (muistaakseni). Paliossa ihan vapaaehtoisia (?). Yksi palion rummuttaja antoi kylla tahtia niin epatahtiin, etta hyva, ettei airot kolahdelleet yhteen. Tiber on aina kaunis. Vesi tosin ei nayta houkuttelevalta.

    RispondiElimina
  2. Tuossa alimmassa kuvassa vesi ( ja kaikki muukin ) näyttää hyvältä, ihan tekee mieli uimaan. Mutta taitaa se vähän likaista olla. Voiko siitä kalastaa ? Jos on kaloja, niin mitä ?
    -seija-

    RispondiElimina
  3. Lissu: tosiaan. Voi niita orjaparkoja, aina kavi huonosti. Talla kertaa veneisiin oli pyrkijoita enemman kuin paikkoja.

    Seija: uimassa en ole siina koskaan kaynyt, uimalasuunnitelma vedenpuhdistajineen ollut jo pitkan aikaa paattajien poydilla. Mitaan suurempia tuotantolaitoksia ei ylajuoksulla ole. Kalastajia riittaa ja jotain ne sielta nayttavat valilla saavankin. Ainoa nimi jonka nain akkiseltaan muista on carpa. Mikahan se voisi suomeksi olla?

    RispondiElimina