lunedì 23 marzo 2009

Festa



Kaikki hyvin.
Laulut laulettu. Vahan epavarmuutta uusimmissa kappaleissa, niiden sanat eivat viela ole ikuisesti tallennettuina jossain aivonmutkassa. Saatiin aanivahvistusta paitsi parista yleisoon kuuluvasta, niin myos eraan kuorolaisen siskosta, joka on meille aivan saavuttomattomalla tasolla. Han lauloi kappaleen kanssamme vieressani ja vasemmanpuoleinen korva soi viela illallakin. Miten niin pienesta ihmisesta voi lahtea niin paljon aanta!
Lapset kuuluvat siihen yleison eliittiin. Ei puhettakaan keskittymiskyvyn puutteesta ja herkasti heille rytmi laskeutuu myos jalkoihin. Niin eilenkin.

3 commenti:

  1. Kunpa olisin ollut kuulemassa, juuri tuohon tilaisuuteen olisin halunnut :) Spontaanit vahvistukset on tärkeitä, kaikessa, ei tarvitse selviytyä yksin.

    Näissä sinun postauksissa on ollut niin kivoja tunnelmia, on kiva kun tänään ehtii oikein rauhassa lukea. Ihastelin noita yllättäviä juttuja, joita pulpahtelee siellä täällä: sydänkukintoja ja pieniä kepeitä tonttusia rannalla :) mukavaa iloa.
    Ja mitä sanoit uuden opettelusta, se on niin tärkeää. On hyvä oppia uutta ja uskaltaa, tulee kevät :)

    RispondiElimina
  2. Olin mukana konsertissa - ainaskin hengessä! Kaipaan teidän laulujanne, vaikken yleensä ymmärrä niistä kovinkaan monta sanaa. Tuppaavat olemaan milloin milläkin italian murtheella. Mutta ne melodiat, ne melodiat. Teidän harjoituksenne ovat spektaakkeli jo sisänsä: paikalle tullaan milloin sattuu, kuunnellaan johtajaa, jos kuunnellaan, nautitaan välillä eväitä jne. Mutta teillä on selkeästi äänten yhteenkuuluvuutta ja teidän johtajallanne on paitsi musiikin lahjat hermot loputtomiin venyvästä kuminauhasta. Lissu

    RispondiElimina
  3. Himalainen: kiitos, kiitos, olen vahan hamillani moisesta palautteesta. Hyvin matalalla profiililla olen lahtenyt tahan blogisouviin ja olen yllattynyt etta taalla kay vierailulla ihania ihmisia ja etta viela viitsivat kommentoida.

    Lissu: ei mennyt ilman kommelluksia tamakaan kerta. Piti ajella perakanaa Roomaan, mutta ihmiset olivat kasittaneet lahtopaikan kolmella eri tavalla. Meidan autollinen myohastyi reilusti. Olen allerginen myohastymiselle. Virkkasin odotellessa muka tyynesti pitkan patkaa kaulahuivia...

    RispondiElimina