venerdì 26 giugno 2009

COLORATI

En sitten osannut pitaa nappejani irti hexagoneista edes kesalla. Ne on niin nopeita tehda, ne saa yhdistettya samalla, ne kulkee kasilaukussa vaikka kuoroharjoituksiin, jne seli seli. Olen siis riippuvainen paitsi kauneudesta niin nyt myos nakojaan hexagoneista. Ohje loytyy taalta.

Toin tuon Anu Harkin Puikoissa! kirjan Suomesta ja selailen sita aina silloin talloin huvikseni upoten taysin sen kuviin ja yleiseen visualisointiin. Ei tosikoille.

8 commenti:

  1. Siis ensi perjantain torilta lisaa lankoja, vai?

    RispondiElimina
  2. Paevi: kiva kun tykkaat. Makuasioita.

    Lissu: lupaukset langanostolakosta taisivat taas jaada vain lupauksiksi. No onhan mulla tuo uusi (roskiksesta loydetty) kori. Sinne vois viela muutama kera mahtua hyvaan seuraan.

    RispondiElimina
  3. Aivan ihania herkkuvärejä! Tuota kirjaa tekis kyllä mieli selailla. Hassua, että vaikka täälläkin lämmintä, virkkuukoukkua aloin tänään kaivaa esille :) Virkkuu puun alla vois olla mukavaa...

    RispondiElimina
  4. Hmm,täytyisiköhän kokeilla sen jälkeen, kun saan nuo isoäidin neliöt hallintaan...

    RispondiElimina
  5. Himalainen: lainasin kirjastosta ensin Harkin tuunauskirjan ja se oli kerrassaan vallaton. Sen perusteella sitten ostin taman ja kylla kannatti. Virkkaamista voi tosiaan harrastaa missa vaan. Kokemusta loytyy rannoilta ja vuorilta ja mista vaan silta valilta.

    Pikkusisko: nama ovat vain hieman niita nelioita erikoisemmat, mutta jos seuraan ohjeita kirjaimellisesti tulee valmista varmasti.

    RispondiElimina
  6. Minunkinhan se piti alkaa noita hexagoneja virkkaamaan, kun ovat niin kivannäköisiä. Niitähän on ihan tosi kiva virkata ja tulevat vielä nopeasti.

    RispondiElimina
  7. Tajusin juuri että olen vieraillut blogissasi päivittäin jo vuoden ajan, rakastunut kuviisi ja kehunut niitä kaikille - paitsi sinulle itsellesi!!!! KIIIITOS, niin monen monta harmaata päivää olet pelastanut:)

    RispondiElimina