mercoledì 8 luglio 2009

HAMSTERI

Onko mitaan jarkea naperrella villatossut kesahelteella? Ei, mutta tulipa kuitenkin niin tehtya. Tuli kerralla sopivat. Vaaleanpunaisesta koristeitten varista voidaan kylla keskustella.

Terveisia vaan Ralph Laurenille, etta hyvin huopui villapaita pesukoneessa ja Harkin Anulle kiitokset ohjeesta. Loytyy jo mainitusta "Puikoissa" kirjasta.

Kameran kanssa viela teititellaan.

7 commenti:

  1. Eka kuvaa tiiraillessani (ennen kuin luin tekstin), mietin, etta vaaleanpunaista hanellan! Miksikas ei! Mihinkas vaaleanpunainen vari pomppaa seuraavan kerran?

    RispondiElimina
  2. Taitaa jaada aika orvoksi. Poloinen. Tai lahtee lahjaksi parempaan seuraan.

    RispondiElimina
  3. No mutta helteellähän tuommoisia on hyvä puuhata. Sitten kun tulee kylmä ja viima niin mistäs sitten äkkiä lämmikettä kaivetaan?

    Ja lissulle tiedoksi että täälläpäin maailmaa tarttetaan villasukkia just nyt.

    RispondiElimina
  4. Söpöset tuli.

    Villasukat on nytkin jalassa, joten en pidä yhtään typeränä moisten juttujen väsäämistä kesällä.

    RispondiElimina
  5. Hyvännäköisiä tossuja. Minultakin löytyy Harkin kirja, inspiroit kokeilemaan noita. Sitä paitsi kuumallahan lämpimät täytyy tehdä, että on heti mitä heittää jalkaan kun viilenee.

    RispondiElimina
  6. Soile: taalla saa tossukeleja odotella aikaisintaan marraskuussa. Sitten niita tarvitaankin tiukasti koko talvi: vajanainen lammitys ja kivilattia eivat anna armoa.

    Ilona: ei se kesa mitaan, mutta kun on yli 30° astetta ja hiki virtaa vaikkei mitaan tekisikaan. Kasittele siina sitten villoja!

    Liivia: luulin, etta tossujen tekeminen niilla ohjeilla olisi ollut hankalampaa, mutta helposti onnistuivat. Ja nopeasti. Lyhytpinnaiselle sopivat.

    RispondiElimina
  7. Sievät tossut!
    Täällä on nyt saanut vaihteeksi olla villasukat tällä viikolla jalassa. En muista, että olisin koskaan aikasempina kesinä niitä käyttänyt. Joko olen tullut vanhaksi tai sitten nyt on harvinaisen kylmää.

    Onnittelut myös uudesta kamerasta!!

    RispondiElimina