sabato 5 settembre 2009

PIZZICA PIZZICA

Loman alkuun kuului viiden paivan tanssikurssi Galatinassa. Silla valin kun ylakuvan piazzan kuninkaat lepasivat illan koitoksia varten (juoksivat liikenneympyrassa ja haukkuivat isojen ja hienojen autojen renkaille, miten niista olikin kehittynyt niin merkkitietoisia?) me 80 hikoiltiin kansantanssien parissa. Kurssilla ei saanut ottaa kuvia/filmata eika aanittaa. Eli olen nyt sitten vaarallinen rikollinen ja alakuvan takia varmaan joudun vankilaan. Eli jos postaukset loppuu tahan, niin tiedatte mista tulla etsimaan.

Taman viikon olen saanut nauttia ihan erinlaisesta musiikista: kotikylalla on menossa viikon kestava klassisen musiikin kurssi. Viulun, alttoviulun, oboen ja pianon soittoa kuulee joka paikassa. Yksi harjoitussaleista sattuu olemaan talla kadulla ja siella nytkin joku harjoittelee alttoviululla. Olisin kurkistanut ovesta sisalle, mutta vahinko, etta se oli tiukasti kiinni. En ole viela NIIN rikollinen, etta menisin ovesta sisalle lupaa kysymatta.

4 commenti:

  1. Nuo koirakset on varmaan Audi-koiria! Ilmoita sitten, mihin vankityrmään sinut on heitetty, että tiedän tulla sieni- ja marjalastissa hurmaamaan vartijat ja livistämään sitten yön varjoihin.

    RispondiElimina
  2. ..tai lissu hukuttaa ne vartijat niihin sieniin ja marjoihin..

    Ihania lomakuvia tuolla alempana.

    RispondiElimina
  3. Eipä olis uskonut, että noin rikollisen sivuilla käyn kurkkailemassa. Meidän koira haukkuu ja hyökkäilee ruohonleikkuria. Onneksi vain oman leikkuri on hyökkäyksen kohteena.

    RispondiElimina
  4. Lissu: taalla ollaan, ainakin viela, mutta ole valmis starttaamaan milla hetkella hyvansa.

    Pikkujutut: se varmaan Lissulta onnistuisi.

    Satu.p: sita ei tieda koskaan mita viattoman nakoisen naaman takana piilee. Ole varovainen!
    Ihmeellista noissa koirissa oli juuri merkkivalikoima. Mitkaan tavalliset fiiatit eivat hyokkayksen kohteeksi kelvanneet.

    RispondiElimina