mercoledì 23 settembre 2009

SI SUONA

Kiiretta pittaa, ei meinaa pysya mukana.

Ja jotta olisi viela kiireempaa, niin aloittelen uutta harrastusta. Pitkaan olen kaivannut laulamisen ohelle soittamista. Pienena olen soitellut monenlaista vempeletta, nyt kokeilen tata.

13 commenti:

  1. Harmonikka! Siitä tulee varmasti hauskaa!

    RispondiElimina
  2. Oi, ihana! Minua kaihertaa kun en pienä saanut haitaria. No, sitten eräs haitarinsoittaja lohdutti, että olet säästynyt monilta hartiavaivoilta. Ihailen suuresti haitarinsoittajia.
    Tuo ainakin näyttää kaksiriviseltä. Laitahan tulemaan kuvaa jossa soitat tuota ihanuutta.
    Onko se sinun omasi ?
    -seija-

    RispondiElimina
  3. Jaha! Sitä on lomailtu samaan aikaan, jossain päin Italiaa ja vähän muuallakin molemmat :D. Jännittäviä paikkoja ja kivoja kuvia. Jännittävältä tuntuu varmasti myös uuden harrastuksen aloittaminen ja vielä noin kauniilla soittimella,antoisia opinhetkiä! :D

    RispondiElimina
  4. Outi: helpolta ainakin vaikuttaa moneen muuhun soittimeen verrattuna. Tasta saa samat aanet aina kun painaa tiettya nappia (ei niinkuin viulussa, etta oikeaa savelta sai hakea pitkat tovit. Ja aani tulee heti (eika niinkuin poikkihuilusta, etta ensin piti paivakausia etsia oikeata torohuuliasentoa).

    Seija: ei viela oma, harjoittelen lainavehkeella. Tuollaiseen kasintehtyyn peliin saa uppoamaan melkein tuhatlappusen. Kiinasta tulee kuulemma parinsadan soittimia, mutten tieda aanen laadusta.

    Elinam: tama on hyva maa lomailla, joskus asumisen kanssa tokkii vahan enemman. Jotenkin syksy vaatii jotain uutta ja ihmeellista, olkoon se nyt sitten tana syksyna polkkaa ja valssia.

    RispondiElimina
  5. Niin kaunis soitin. Äänestä en ole koskaan yksinään pitänyt, mutta muiden seassa on loistava. Jännä juttu...

    RispondiElimina
  6. Tänään Suomessa vietetään hamonikan päivää. Onnea uudelle harrastukselle! Mitäs seuraavaksi?

    RispondiElimina
  7. Soitin on kaunis, oih. Onnea uudelle harrastukselle!

    RispondiElimina
  8. Oi miten kaunis. Meilläkin on piskuinen kirpparilta löytynyt harmonikka josta saa ihan kelpo säveliä kun vaan uskaltaa tarttua toimeen ;) Lapsista on ollut niin riemastuttavaa saada ihan "oikeaa" musiikkia siitä, se on kiehtova soitin. Isoista harmonikoista en niinkään pidä, joskin arvostan suuresti niiden soittajia - mikä taito! Minulle on sen soittaminen kuin autolla ajo, siis mahdotonta.

    RispondiElimina
  9. Ilona: tasta saa yllattavan monenlaisia aania, jos vaan viitsii kokeilla. Kitaraa meinasin ensin soitella, mutta se on nyt kerannyt polya nurkassa jonkun vuoden. Tama jotenkin viehatti heti enemman.

    Lissu: eikohan tassa ole tarpeeksi taas yhdelle talvelle. Katotaan sitten kevaalla, jos vaikka laskuvarjohyppyja tai syvanmerensukellusta.

    Pikkujutut: kiitos. Alku on aina niin hektista. En meinaa pystya millaan pitamaan nappeja erossa soittimesta. Kasitoitten tekeminenhan tassa karsii eniten.

    Maahiska: oi kirpputorilta. Kaviskin joskus sellainen onnenpotku. Itsekin vertasin tata aloittaessani autolla ajoon! Molemmilla kasilla pitaa tehda yhta aikaa eri asioita ja viela muistaa heilutella viuhkaosaa, etta saa jotain aanta ulos.

    RispondiElimina
  10. Hyvä valinta. Täältä löytyy yhden soittajakollegasi äiti ;-)

    RispondiElimina
  11. Minäkin ostin kirpparilta pienen söpön haitarin (kuva siitä on blogissani). Mutta en edes kuvittele, että oppisin soittamaan sitä. Onnea uudelle harrastuksellesi!

    RispondiElimina
  12. Linnea: jippii! Oletko tarvinnut korvatulppia?

    Pikkusisko: jo toinen kirpputorionnekas! Hitsi etta olen vahan kateellinen. Ja tosiaan sen soittaminen on helppoa. Kokeile edes!

    RispondiElimina