venerdì 4 dicembre 2009

BAGNAIA - VILLA LANTE





Samaan lauantaikierrokseen kuului myos puutarha Viterbon lahella Bagnaia-nimisessa kylassa. Tama puutarha - samoin kuin edellisen postauksen palazzo Farnese - on 1500-luvulta. Kaunista, nain syystalvella vahan surumielisen haikeaa.

7 commenti:

  1. Onkohan mulla pàivàtkin ihan hukassa (matkalaukusta puhumattakaan), sillà minà postasin mukavasta retkestàmme, ettà se olisi ollut sunnuntai? Lentokoneessa viereiset kaksi naista palailivat Rooman lomaltaan ja kyselivàt toisiltaan, ettà mikàhàn viikonpàivà nyt on! Lukivat nààs Ilta-Sanomia, joka oli edellisen pàivàn. Konehan yòpyy nykyisin Roomassa, joten lehdetkin ovat pàivàn vanhoja. Kyllà heillàkin nauru sitten Helsinkiin tultaessa matkalaukkushown keskellà hiipui. Hyvià kuvia sinulla taas on ollut molemmista retkikohteista.

    RispondiElimina
  2. Voisin sukeltaa noihin pyoryloihin ja jaada eksyksiin hetkeksi...

    Kauniit kuvat.

    RispondiElimina
  3. Lissu: taytyi oikein kalenterista tarkastaa: sunnuntaihan se oli. Mutta onko silla nyt niin hirveasti valia. Mukavaa oli.

    Pikkujutut: paikka oli ehdottomasti kaunis ja kuvauksellinen. Tunnelmaa loivat myos harmaat, matalat, sadetta pullistelevat pilvet. Ihan niin kuin tahan aikaan vuodesta pitaakin olla.

    RispondiElimina
  4. Tuo on niin ihana paikka! Haluaisin sinne uudelleen. Viterbo on muuten yksi lempikaupungeistani Italiassa.

    RispondiElimina
  5. Vi mihin ihanaan paikkaan olet päässyt! Kierrän aina matkoillani puutarhat!

    RispondiElimina