martedì 7 settembre 2010

NONZA, CORSICA

Kun olin noin kymmenen pelkasin sokeutuvani. Nako huononi kovaa vauhtia. Yhtena iltana katselin telkkarista Joutsenlampea ja muistan sen tarkasti, kun mietin, etta naenkohan enaa yhtaan balettia. No onneksi paasin pikapikaa isallisen silmalaakarin luo, joka kertoi, ettei likinakoisyys johda normaalisti sokeuteen. Nyt ei enaa tarvitse onnistuneen silmaleikkauksen jalkeen edes kayttaa laseja tai piilolinsseja. Ne pullonpohjaviritykset makaavat muuten tuolla Tiber-joen pohjassa. Hetkellisessa hurmassa heitin ne sillalta veteen, nyt en enaa moista jatetta sinne turhaan nakkelisi.

Kuvissa yksityiskohtia Nonzan pienesta kylasta, Korsikan "sormesta".

3 commenti:

 1. Kiitos taas kuvista matkanvarrelta. Mitähän muuta kaikkea sieltä Tiberin pohjalta löytyisikään, jos pääsisi tutkimaan. Mutta että Elenan pullonpohjasilmälasitkin ovat siellä toisten joukossa. Ne olisi ilmanmuuta pitänyt säästää museoesineeksi.
  -seija-

  RispondiElimina
 2. On taas niin mukava katsella ottamiasi kuvia! On sinusta sàilynyt kuvia, joissa on myòs ne pullonpohjasilmàlasit. Nàytàt kuvissa viisaalta. Silti ymmàrràn ilmakaaren Tiberiin!

  RispondiElimina
 3. Sain myös suuren lahjan 2 vuotta sitten, kun kävin laaseroimassa silmäni, en ollut aivan lepakko (-8,5), mutta kyllä välillä saan ihmetellä miten helpoksi elämä muuttui sillä saraa ;)
  -Matti

  RispondiElimina