martedì 7 aprile 2009

KEVENNYSTA

Kiitos teille kaikille ihanille ihmisille, jotka olette soitelleet ja lahettaneet viesteja kysellen kuulumisia.

Maanjaristyksesta eniten karsineelle alueelle on paasy kielletty asiattomilta, vaikka kuinka haluaisi olla hyodyksi. Sen sijaan ystavat, jotka kuuluvat asianmukaisiin vapaaehtoisjarjestoihin ja jotka ovat saaneet koulutuksen katastrofitilanteita varten, ovat jo paikan paalla.

Sitten muihin kuulumisiin. Viikonloppu meni mielenkiintoisilla Tai-Chi-kursseilla Roomassa. Opittiin uusia taitoja ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. Miten virkistavaa!

Seuraavat kuvat on otettu pari vuotaa sitten kevaalla. Saan salliessa harjoitellaan tuolla puistossa ja sen parempaa harjoittelupaikkaa ei olekaan.

Kuvissa opettaja Claudio Bergamo nayttaa miten Tai-Chi sujuu myos kahden miekan kanssa.



5 commenti:

  1. Monet ihmiset täältä lähettävät sinulle lämpöisiä terveisiä ja haleja. Lissu

    RispondiElimina
  2. tai-ji:sta iloa ja energiaa! voi hyvin!

    RispondiElimina
  3. Nämä asiat pyörineet päivän päässä.
    Koskettaa kovasti. Yhä.

    RispondiElimina
  4. Luin eilisen tekstisi töissä, mutta en päässyt kommentoimaan. (Työkoneelta kommentointi estetty, isoveli valvoo.) Paljon voimia ja hyviä ajatuksia sinulle :-)
    Ystäväni (matkaopas) oli töissä Thaimaassa tsunamikatastrofin aikana. Hän kuvaili elävästi sitä, miten voimaton olo ihmiselle tulee suurten luonnonkatastrofien kanssa. Voin kuvitella, että huoli ja suru siellä teilläkin on tällä hetkellä käsittämätön.

    RispondiElimina
  5. Lissu: kiitos. Kerro kaikille etta kunnossa ollaan ja arjensyrjassa jo vahvasti kiinni.

    Outi: tai-chista on apua missa tahansa tilanteessa. Hyva, rakas harrastus.

    Liivia: paasta irti ajatuksesta ja ajattele mukavia. Murehtiminen tuo ryppyja ja niitahan me ei haluta, ei ainakaan ennen aikojaan.

    Linnea: pitaiskohan sun vaihtaa tyopaikkaa? :-)
    Nama on niita aaritilanteita, joista sinakin puhuit jonkun aikaa sitten omassa blogissasi. Tehokkaita tarkeysjarjestyksen tarkentajia.

    RispondiElimina