lunedì 8 giugno 2009

GROTTE DI POSTUMIA, SLOVENIA 16.5.2009
Tippukiviluolat Sloveniassa. 21 km erikoisia, yllattavia, vaihtelevia saleja, huoneita, kaytavia, taynna mita ihastuttavampia ja kummallisempia muodostelmia. Sisalla + 8 °, ulkona + 25°. Turha kai sanoa, etta ehdottomasti vierailun arvoiset.
Kuvat otti matkakaveri (A. Rossi) kannykallaan ilman salamavaloja!

6 commenti:

 1. Oi mitä otoksia ! Ja vielä kännykällä, siispä hyvä kännykkä kaverilla.

  Sinun ja Titityyn edellisistä postauksista tuli mieleen eräs juttu. Toinen näistä Lissun mainitsemista nuorukaisista, jotka vähän polttivat nahkaansa kerran Italiassa, oli alaluokilla musiikin teorian kokeissa. Tehtävänä oli piirtää koko-, puoli-, neljäsosa- ja kahdeksasosanuotti. Paperille piirtyi ensin musta pieni pallukka, jossa oli varsi. Sitten puolikas pallukasta varren kanssa. Sen jälkeen neljäsosa pallukasta varren kanssa. Viimeiseksi piste varren kanssa. Kotona koululainen huokaisi helpottuneena äidille: "Onneksi ei kysytty 16-osanuottia!".
  -seija-

  RispondiElimina
 2. Seija: kylla, parempia kuvia silla sai valilla kuin minun kameralla! Saastan tassa vahan parempaan vehkeeseen, kun kuvausinto ylittaa reippaasti kameran mahdollisuudet.

  Tosissaanko nuorukainen oli, vai joko hervoton huumorintaju oli kehittynyt niin, etta riitti tuollaiseen letkautukseen siina iassa? Oli miten oli, naureskelen taalla kyyneleet silmissa.

  RispondiElimina
 3. Puikea paikka! Ei passaa kertoa tommoisessa paikassa mittään kummitusjuttuja...

  RispondiElimina
 4. Ihania kuvia lomaltasi monessa postauksessa! Pyykkikuvat kiehtoo mua aina suunnattomasti mutta harvoin kehtaan naapurin pyykkejä zoomailla :D

  Haasteesi oli myös kiva lukea. Mä olen vastannut siitä vasta yhteen kohtaan :D

  RispondiElimina
 5. Soile: eiko totta. Ollaankin onnellisia, etta paastiin tuolta ulos hengissa...

  Mizyena: loma oli hyva ja kuvauskohteita vaikka kuinka paljon. Matka vaan oli pitka ja aikaa vahan, harvoin ehti pysahtya zoomailemaan.

  RispondiElimina
 6. Tunne vahvistuu: Tahtoo Sloveniaan. Ja mukaan varapatterit kameraan, ettei kay kuten kavi Sardinian tippikiviluolilla: Satoja rappusia ja sitten patterit loppu. Tyrpeellista oli.

  RispondiElimina