giovedì 23 luglio 2009

IL PARCO





Viela muutama hajaotos viikonlopun retkelta.
°°°
Retkilta, matkoilta palatessa tuntuu aina silta, etta jotain on muuttunut. Itsessa nimittain.

8 commenti:

  1. Sita ollaan sitten sinut kameran kanssa! Ihminen muuttuu joka paiva. Joskus pienin askelin, joskus harppauksin, joskus jopa takaperin.

    RispondiElimina
  2. Kauhean mielenkiintoista tuo muutos omassa itsessä reissujen jälkeen. Tekee välillä ihan kipiätä huomata omat muutostarpeensa, mutta ovat kuitenkin hedelmällistä kasvualustaa. Sitten on toisenlaista muutosta/uudistusta/voimaantumista, jota onkin vaikeampi määritellä, mutta mikä antaa aivan uudenlaista tarmoa.

    RispondiElimina
  3. Minä en voi nyt muuta kuin huokailla näitten kuvien kanssa. Tuo vihreä ovi!

    Jälkensä jättävät kaikki retket. Ja ihmiset, kokemukset, tunnetilat..Palapeliä tämä elo.

    RispondiElimina
  4. Hienoja kuvia, nämä on nyt sitten varmaan otettu sillä uudella kameralla? Mitä olet tykännyt kamerasta? Itselläni olisi järjestelmän hankinta pian ajankohtaista, niin olisi mukava tietää vähän järkkärihankintoja tehneiden mielipiteitä kameroistaan...

    RispondiElimina
  5. Voi tuota alakuvaa. Kaunista ja tummaa. Kiitos, kun lähetät kuvia sellaisesta johon itse ei pääse. Nyt pääsee, aivan kuin oikeasti.

    RispondiElimina
  6. Lissu: kameran kanssa on viela paaallljjjoonnn tekemista.

    Sita joka paivaista muuttumista on hankalampi huomata, kun kaikki tuntuu vain yhdelta putkelta. Matkoilla kaikki uusi saa syttymaan uusia lamppuja herkemmin.

    A: siis tiedat mita tarkoitan. Isommat murroskaudet ovat tosiaan erikseen.

    Satunkaa: hyva idea tuo elaman palapeli. Joskus paloja satelee tiheaan, toisinaan niita saa etsiskella melkein suurennuslasilla.

    Syysleimu: sain tahan kameraan vihjeen Ilonalta ja olen tosi tyytyvainen, vaikka en viela osaa kayttaa kuin murrososan toiminnoista. Ehka joku ammattimaisempi kuvaaja voisi olla enemman hyodyksi, tuli heti mieleen Liivia.

    Himalainen: blogimaailman suuretuja: paasee joka paiva uusiin maisemiin, saa kurkkia toisten puutarhoihin ja koteihin, paasee osalliseksi mielenkiintoisten ihmisten ajatusmaailmaan...

    Ja eihan sita koskaan tieda milloin teidan auton nokka kaantyy etelaan pohjoisen sijasta.

    RispondiElimina
  7. Vihreän oven taakse tahtoisin kyllä kurkistaa... Hieno oivallus, että matka muuttaa kulkijaa. Kotia katsoo ainakin pikkuisen eri ihminen kuin lähtiessä.

    RispondiElimina
  8. niinpä...oli retki pieni tai iso, siltä palaa aina muuttuneena...joskus aika hämmentävää.

    RispondiElimina