mercoledì 22 luglio 2009

VIOLA


Ajattelin vain ilmoitella, etta taallakin on siirrytty nyt Baktus-aikaan. Jonna ja moni muu sinne tien viitoitti. Alkuperainen ohje loytyy taalta.
°°°
Tassa meni nappiin kaikki: Soilen omin katosin kehraama uskomattoman pehmea 100% merinovilla (kiitos mestari!), helppo tehda (pystyy seuraamaan samalla MM-uinteja Roomasta) ja rauhallinen tyopaiva.
°°°
Tata voi siis roikuttaa kaulassa tai kietoa paahineeksi, naytti hyvalta molempina. Kokeilin tasan kaksi sekunttia, sisalla kun on nyt 31 astetta lamminta. Poytatuuletin tuo helpotusta hikisimpiin hetkiin. En valita.

8 commenti:

  1. Minullakin on tuo to-do listalla..:D Kunhan ensin teen sitä ja tätä ja tuota.

    RispondiElimina
  2. Mukavan oloinen lammitin. Lisaa lankaa tulossa. Siis Soilen omin katosin kehraamaa. Sinun pehmea laskusi sielta retkelta siis jatkuu leppoisasti... Taalla mustikat alkavat kypsyä. Nam! Niita sitten tulee Soilen lankojen kanssa. Syssymmalla.

    RispondiElimina
  3. No wau, onpa hieno. Ja ihanan värinen!

    RispondiElimina
  4. Tuostahan tulee kiva lämmitin, vaikka eipä sitä taida hetikohta tarvitakkaan.

    RispondiElimina
  5. Riittikö se kaikki lanka vai onko tuossa jotain muutakin seassa?

    Toisaalta on hyvä tehdä syysvetimet ajoissa :)

    RispondiElimina
  6. Ihana!!! Ja niin kaunista väriä ja lankaa.
    Kun talvella sain tehtyä vähän vastaavan ja ajattelin silloin vain kylmää talvea, en arvannutkaan, miten paljon iloa huivi on tuottanut myös kesällä. Viileinä iltoina ja aamuina on ollut ihanaa, kun lämpimän huivin voi helposti kietoa ympärilleen, vaihdella. Paljon kätevämpi kuin villatakki.

    RispondiElimina
  7. Elinam: kun kerran taman tekee, niin se siirtyi ainakin minulla sinne suosikkien listalle. Eli naita tekis mieli tehda nyt monen varisena ja pituisena.

    Lissu: on siis kaikkea kivaa, mita odottaa syksylla.

    Pikkusisko: kylla Soile osaa.

    Satu.p: no se on itse asiassa jo valmis. En saanut vaan kunnon kuvaa, josta sita ei tarvitsisi arvailla. Lauantaina mennaan laulamaan maanjaristysalueelle telttaan ja siella vuorilla illalla saattaa olla hyvinkin viilea. Taidan ottaa Baktuksen mukaan kaiken varalta.

    Soile: Riitti, kiitos. Jaikin viela baskeriin. Otin sen virkkuun eilen kuoroharjoituksiin ja kylla lankaasi ihailtiin hartaasti.

    Baktus on siita kiitollinen malli, etta siihen voi kayttaa langan metrin tarkkuudella. Lanka jaetaan kahtia yhta isoihin keriin. Ensin neulotaan toinen lisaten ja sen jalken toinen kaventaen. Erittain fiksua.

    RispondiElimina
  8. Himalainen: olen itsekin vasta loytamassa huivit ja olen aivan myyty. Paitsi katevia, niin niihin kietoutuessa tulee jotenkin erityisen naisellinen olo. Hyva, lammin ja hoivaava.

    RispondiElimina