martedì 21 luglio 2009

VAL FONDILLO




Majatalon pitaja Ruggero on paitsi hyvin persoonallinen tapaus niin myos taitava luonto-opas. Han suositteli Val Fondillon-laaksoa sunnuntaipatikointiin. Eli sinne. Kaveltiin kilometrikaupalla laaksossa vuoristopuron uomaa seuraten. Kavereina muutama hevonen, miljoona perhosta, ei karhuja, susia, kettuja tai ilveksia. Metsanantimina ahomansikoita.
°°°
Sen sijaan ensimmaisena iltana tielle, ihan auton eteen, hyppasi kaksi saksanhirvea. Onneksi eteen, eika konepellille, sen verran jykevia olivat.

En vielakaan ole taysilla takaisin arjessa.

5 commenti:

  1. Onpa upea paikka! Tuohon kolmanteen kuvaan voisi helposti kuvitella pikku Heidin kirmaamassa

    RispondiElimina
  2. On hyva joskus liidella. Toivottavasti laskeutuminen on pehmeaa. Taalla on satanut koko paivan. Ei haittaa. Huomenna lehmia ihmettelemaan.

    RispondiElimina
  3. Soile: no ei nakynyt Heidia talla kertaa, mutta kaksi hevosta varsan kanssa. Yksi napolilainen sitten lahestyi hevosia hieman varomattomasti ja sai muistutukseksi kavionkuvan takalistoon.

    Lissu: nyt alan palautua, eli pehmeasti meni. Terveisia sinne siskolaan!

    RispondiElimina
  4. Minulla on aika mennyt niin kesäteatterissa, etten ole "joutanut" kommentoimaan, teatterihärdelli loppuu sunnuntaina kahteen näytökseen. Nuo sinun kuvasi ovat niin huikean kauniita!!!Pitäisikö sinun ruveta tekemään niistä postikortteja ? Noita kuvia katselee pitkään ja hartaasti.
    Oulun porukka on parasta aikaa valumassa tänne alaspäin, kenties ovat tai ovat juuri käyneet Nivalassa taukokahveilla. Siitä sitten alkaa toisenlainen härdelli...
    -seija-

    RispondiElimina
  5. Seija: Sellaista se on, elakelaisen hektinen elama! Taidat valilla kaivata toihin lepaamaan!

    Ai postikortteja. Kaak, en ole koskaan ajatellut, minahan tassa vasta aloittelen kameran kautta katselemista. Kiitos kuitenkin kannustuksestasi.

    RispondiElimina