mercoledì 10 giugno 2009

GRATITUDINE


NE tuli nyt JO.
Liivian Kortit. Tai paremminkin Teokset. Etsin niille parhaita paikkoja seinilta. Oveen sopivat keltaiset kengat. Hyvalla mielella tuosta voi kirmaista raitille.
Mistakohan Liivia pakatessaan tiesi, minkavarisessa hameessa nykyisin kuljeskelen, kun varit sopivat toisiinsa niin taydellisesti? Ehdoton taman kesan suosikkivaate.
Tanaan on siis Hyva Paiva. Korttien lisaksi sain varattua miniloman Tarquiniaan etruskiseudulle ja soin ehka elamani parhaimpia kirsikoita.
Mitahan tanaan viela ehtiikaan tapahtua?

4 commenti:

  1. No jopas sattuikin:)

    Kylläpäs tekisikin kunnon kirsikoita mieli.

    RispondiElimina
  2. Mulle oli kans tilaus tullut perille mutta suomeen eli joudun vielä vähän odottamaan :) Meidän postille en Liivian kortteja luovuta eli varmuuden vuoksi piti tilata suomeen.

    RispondiElimina
  3. Liivia: kiitos viela ilahduttamisesta.

    Nama kirsikat oli isoja, mehukkaita ja sopivan kypsia. Poimittu siis puusta kypsina, eika mitaan keinokypsytettyja. Siina taitaa olla se salaisuus.

    Mizyéna: ehka viisasta noin. Tai tieda miten varmaa siella postinkulku on. Taalla jo toimii melko moitteettomasti. Joskus on postimerkit leikattu kuorista ja joku vuosi sitten yks vasyny postitati vei postia kotiinsa, kun ei jaksanut sita joka paiva jaella. Muutama kuukausi sita jatkui, sen jalkeen ihmiset valittivat kun jai tarkeita kirjeita saamatta ja poliisit loysivat vierailullaan taysinaisia postisakkeja naisen kellarista.

    RispondiElimina
  4. Taidan paasta osalliseksi noista Liivian ihanuuksista! Kuin myos etruskien aarteista! Kirsikat ostan pienesta kuormurista tuolta naapurikylasta. Eilen tuli taas kotiin kolme kiloa kympilla. Niista vatsa toimeliaaksi ja lopuista hilloa.

    RispondiElimina